elimde şuğan markası dandik 30 watt bir amfi var ancak metal muff la sert dist tonları alabiliyorum ancak yaza doğru all tube randall rg50tc alacağımm yanına birşey almalı mıyım eq pedalı chorus ..vb yoksa all tube amfi + metal muff yeterli midir?(rock ve metal türlerine)
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
metal muff ın yanına pedal veya prosesör
Collapse
X
-
eq yerine bi ibanez ts9 ya da bi chorus pedalı falan mı alsam ya da şöle diyim şu repertuara neler lazımdır
mor ve ötesi: yaz yaz yaz - cambaz -bir derdim var
kurban: yine - sarı çizmeli mehmet ağa
duman:herşeyi yak - ah - yanıbaşımdan
metallica:master of puppets - fade to black
bir de death metal tarzı varda onları metal muffla yine az çok alıyom kataklysm quo vadis arch enemy amon amarth..
bu saydığım gruplara veya şarkılara metal muff üzerinden hangi pedalları almalıyım gitarım da ibanez rg2620e bayağı sağlam şuğan 800 ytl lambalı amfiye biriktiriyorum onu alana kadar şöle bi pedal falan alsam bi süre idare etçek beni
Yorum
-
ben senin metal muffa talibim. =)The Bitter End isimli üyeden alıntı Mesajı göstermetal muff ı almak için mi sat diyosun
ya ben bi ibanez ts9 da getirtiyim aslında metal muff la kardeş kardeş geçinirler lambalı amfinin yanında
o saydigin rock gruplari icin 2.el bi pod 2.0 isini gorur.
Yorum
-
MYGitarist++- Jan 2008
- 463
-
Aşk, insanın kontrolörünün başlıca yanma sebebidir.
Projeler, ödevler ve bilimum farklı iş yüzünden geçici süre servis dışıdır.
Metal muffı güzel bir overdrive ile besleyince(tercihen ts808 ama jackhammer kullanıyorum şimdilik) ve doğru ayarları yapınca overdrive pedalına metal muffın o kuru distortion tonu bir anda canlanıyor, hacim kazanıyor. Üstelik gaini kökklemeye gerek kalmıyor. Bu sayede ses daha temiz geliyor kulağa
Yorum
-
peki pedalı boostlarken hangisini öne bağlamak gerekiyor. bir de noise gate gerekli olur mu ?The_Philosopher isimli üyeden alıntı Mesajı gösterMetal muffı güzel bir overdrive ile besleyince(tercihen ts808 ama jackhammer kullanıyorum şimdilik) ve doğru ayarları yapınca overdrive pedalına metal muffın o kuru distortion tonu bir anda canlanıyor, hacim kazanıyor. Üstelik gaini kökklemeye gerek kalmıyor. Bu sayede ses daha temiz geliyor kulağa
cehaletim için bağışlayın ama...
Yorum
-
MYGitarist++- Jan 2008
- 463
-
Aşk, insanın kontrolörünün başlıca yanma sebebidir.
Projeler, ödevler ve bilimum farklı iş yüzünden geçici süre servis dışıdır.
Kaliteli jack kullanırsın, hala dip gürültüsü çoksa noise gate alırsın. İki türlü de bağlayabilirsin. İster gitar==>metal muff==>booster==>amfi ya da booster önce metal muff sonra bağla. Hangisi senin zevkine uygunsa o şekilde kullanırsın. Ben gitardan sonra jackhammer==>metal muff==>amfi şeklinde bağlyorum. Bana istediğim sesi bu şekilde veriyor.
Yorum
-
The Bitter End isimli üyeden alıntı Mesajı göstermetal muff ı almak için mi sat diyosun
ya ben bi ibanez ts9 da getirtiyim aslında metal muff la kardeş kardeş geçinirler lambalı amfinin yanında
Sat daa bana sıfırını alamıyom 
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Yorum